Pages

Streamyx Dah Pasang






Akhirnya ada gak makhluk dari tm datang pasang streamyx kat umah aku nie, setelah sekian yang agak lama menggunakan internet org, lepas nie nak hadapi dugaan streamyx yang akan lembab la plak, petang tadik pasang download rate dapat la gak dalam 180kb/s, daha masuk kul 10.38 nie dah 28kb/s la plak, nie mcm mana nie, satu hari pun tak sempat, dah nak wat benda tak senonoh yang perlu aku hadapi tiap2 hari............

1 comments:

A-Y-I-E said...

sabar jer la... dah memang kenyataan bahawa internet di malaysia ni memang lambat... so kalau saudara ingin cepat.. mengapa tidak guna hotspot shield or open port sahaja...

Post a Comment